AROMATERÁPIÁS WELLNESS MASSZÁZSTERÁPIA

2022.05.16

AZ ILLATOKNAK HATALMUK VAN


EGY IGAZI MASSZÁZSKÜLÖNLEGESSÉG


CSAK ÍNYENCEKNEK


A masszázsolaj - illóolaj összeállítása egyénre szabottan történik. A különféle illóolajok használatával más - más aromaterápiás eredményt érhetünk el. Az illóolajok fokozottabban fejtik ki hatásukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül, és csodálatos változásokon megy keresztül.

A kezelés menete

A kezelés előkészítése bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikákkal és hatóanyagaikkal történik. Csokoládés bőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet. Ön elárulja a problémát, ha van, és mi megoldjuk a speciális, professzionális, személyre szabott illóolaj kombinációk összeállításával és a speciális aromaterápiás masszázsfogásokkal. Ajándék a teljes ellazulásért, tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia.

Az aromaterápia és aromaterápiás masszázs egymás kiegészítői

A masszázs szó hallatán mindannyiunkban jóleső nyugalom terül szét, kellemes érzéssel, relaxációval azonosítjuk. A masszázs azonban nem csak pihentető, de gyógyító vagy akár egészségmegőrzést, méregtelenítést és alakformálást is segítő kezelés is lehet egyben. A masszázs kihat az egész személyiségünkre. Szó szerint nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és a lélek egyensúlyát. A masszázsoknak számos jótékony hatása van. Mérséklődnek vagy megszűnnek a fájdalmak. Lazítja a stressztől görcsössé vált izmokat, segít a relaxációban. A masszázs során endorfin és szerotonin szabadul fel a szervezetben, így boldogabbnak, nyugodtabbnak érezhetjük magunkat. Fokozza a vér illetve a nyirokkeringést, az erek rugalmasabbá válhatnak, ami által több oxigénnel dús vér jut a szervekbe és a bőrbe is. Gyorsul a sejtek anyagcseréje, optimalizálódik a vérnyomás és a pulzus, egyenletessé válik a légzés, nő az oxigénellátottság, vérbőség alakul ki és emelkedik a test hőmérséklete. A bőrünk állapotára közvetlenül is hat. Az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felületéről, nő a rugalmassága, feszessége, növekszik a szövetek tápanyag ellátottsága, lassulnak az öregedési folyamatok. Erősödik a szervezetünk ellenálló képessége, azaz az immunrendszerünk jobban megvéd minket a fertőzésektől. Az illóolajok hatásmechanizmusa mindezt csak fokozza.


LUXUST ÉS KÉNYELMET KÉPVISELÜNK


Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján bármelyik napra, napszakra történhet.

Személyre szabott egyedi időpontokért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.


ÁRAK

45 perc - 14.000 forint. 60 perc - 16.000 forint. 90 perc - 20.000 forint

Kedvezményeinkről érdeklődjön! Hívjon, írjon nekünk! Mindenkit szeretettel várunk!

Készítsd el weboldaladat ingyen!