EWS ANALYZER

2022.07.08

TELJES TESTANALÍZIS


Magyar Trichológusok Egyesületének Nemzetközi ajánlásával


Ismerje meg készülékeink tudását, legyen részese oktatási programjainknak, és vegye saját kezébe egészségét! Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük. Alapelvünk, hogy ötvözzük az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások. Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, még a betegség kialakulása előtt képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.

Mi ezt nevezzük valódi prevenciónak!

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Amennyiben meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor nagy eséllyel meg tudjuk határozni a test állapotát is, illetve az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtetni tudunk rá. 1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. A számítástechnika fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek - szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása. Érzékelünk rendellenességeket, melyeknek nem is tulajdonítunk figyelmet.


MI AZ EWS ANALYZER


Az EWS Analyzer készülék, egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantumfizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre mérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Hogyan működik az EWS Analyzer készülék

Az EWS Analyzer készülékben levő frekvencia mintázatok, mint referencia értékek kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

Az EWS Analyzer előnyei

Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról. Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

Az EWS Analyzert meglepően könnyű használni

A fejlesztéseink során végig arra törekedtünk, legyen szó bármelyik készülékünkről is, hogy könnyen kezelhetőek legyenek. Az EWS Analyzerre is érvényes ez. A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen - bárki által kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget. A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Analyzer készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható. A kevesebb, mint egyperces elemzés eredményeként képet kaphatunk a tesztelt személy pillanatnyi és irányadó állapotáról, mintegy 32 féle csoportba sorolt felmérési területen.

A készülék lehetőséget teremt, hogy az analízis eredményétől függően az EWS Freq készülékek nyújtotta lehetőségeket a leghatékonyabban alkalmazhassuk.


Az EWS Analyzer felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt


 • Fül
 • Bőr
 • Csont
 • Elhízás
 • Vércukor
 • Prosztata
 • Allergének
 • Koenzimek
 • Meridiánok
 • Pajzsmirigy
 • Aminosavak
 • Nehézfémek
 • Mell analízis
 • Agy és idegek
 • Vese funkciók
 • Nőgyógyászat
 • Fizikai állapot
 • Tüdő funkciók
 • Szem funkciók
 • Immunrendszer
 • Mérgek, Toxinok
 • Hormonrendszer
 • Máj és Epe funkciók
 • Kötőszövet-kollagén
 • Reumás csont betegség
 • Férfi szexuális funkciók
 • Hasnyálmirigy funkciók
 • Nyomelemek, Vitaminok
 • Emésztőrendszeri funkciók
 • Szív és vérkeringési rendszer
 • Szív és agyi keringési rendszer

Több kiváló és elismert szakorvossal, gyógyszerésszel és természetgyógyásszal dolgozunk együtt, akik megtapasztalva készülékeink tudását sikeresen ötvözik azt az akadémiai orvoslással, a komplementer medicinával, valamint táplálkozási és életmód tanácsadással pácienseik nagy megelégedésére.


A TESZTELÉS SZABÁLYAI ÉS A TESZTELÉS VÉGREHAJTÁSA


Mondja el a tesztelt személynek, hogy lazítson, ne beszéljen és egyenletesen lélegezzen a tesztelés alatt. Kérje meg a tesztelt személyt, hogy helyezze a jobb tenyerét az EWS Analyzer készülékre. A tesztelés alatt a tesztelt személy bőrét ne érintse meg, a tesztelt keze természetesen legyen rajta a készüléken, és vigyázzon arra, hogy ne remegjen. A tesztelés befejezése után a készüléket meg kell tisztítani, hogy állagát megóvja, valamint higiénés szempontból is szükséges ez.

A TESZTELÉSI HELYISÉGRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

Tartsa a tesztelési helyiséget tisztán, a szoba legyen csendes és figyeljen az elektromos eszközök biztonságos kezelésére. Tesztelés előtt a fémes kommunikációs eszközöket, például mobiltelefon, a tesztelt személy testének közeléből el kell távolítani. A tesztelés folyamata során a kezelési szabályokat szigorúan be kell tartani. Amikor nem végez tesztelést, mindig tartsa kihúzott állapotban az eszközt, hogy az állagát megőrizze az.

A TESZTELT SZEMÉLY ÁLTAL BETARTANDÓ SZABÁLYOK

Ne igyon tesztelés előtt alkoholt, kávét, és egyéb serkentő hatású italokat. Végezze a szokásos napi tevékenységét és normálisan aludjon, pihenje ki magát a tesztelés előtt 2 napig. Ha megterhelő tevékenységet végzett, a tesztelés előtt pihenjen 1-2 órát. A tesztelést nem teli, de nem is üres gyomorral kell végezni. Viseljen laza és meleg ruházatot. Távolítsa el a fém tárgyakat és a kommunikációs eszközöket a testéről tesztelés előtt. Lazítson, ne beszéljen és lélegezzen egyenletesen a tesztelés alatt.

A TESZTELŐ SZEMÉLY ÁLTAL BETARTANDÓ SZABÁLYOK

Az EWS Analyzer tesztelési technikája nagyon pontos, ezért a tesztelő személy nyitott gondolkodással tegyen erőfeszítéseket és tanuljon, aktívan szerezzen minél több tapasztalatot és folyamatosan javítsa tesztelési technikáját. Tesztelés alatt a tesztelő személy legyen nyugodt és kedves, kezelje együttérzően a tesztelt személyt. A tesztelés előtt a tesztelő személy mérje fel a tesztelt személy alkatát - magasságát, súlyát. A tesztelő személy felelős az EWS Analyzer tisztántartásáért, karbantartásáért, az adatok biztonságos tárolásáért, valamint az adatok szigorú titokban tartásáért.


LUXUST ÉS KÉNYELMET KÉPVISELÜNK


Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján bármelyik napra, napszakra történhet.

Személyre szabott egyedi időpontokért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.


ÁRAK

EWS Analizer - teljes testelemzés díja: 25.000 - forint
EWS Analiser - teljes testelemzés időtartama: minimum 1 óra

Kedvezményeinkről érdeklődjön! Hívjon, írjon nekünk! Mindenkit szeretettel várunk!

Készítsd el weboldaladat ingyen!