MÉZES WELLNESS MASSZÁSZTERÁPIA

2022.07.15

REMEK KIEGÉSZÍTŐJE AZ APITERÁPIÁNAK


AROMATERÁPIA MÉZES MASSZÁZZSAL ÖTVÖZVE


Azoknak, akik rajongói ennek az aranysárga, folyékony csodának, csak ajánlani tudjuk, hogy a mézzel ne csupán ételek és folyadékok révén kerüljenek kapcsolatba, hanem próbálják ki a mézes masszázsterápiát. Ugyanis, ahogyan a méz belsőleg számtalan jótékony hatással rendelkezik, úgy a külsődleges használata is csodákra képes. Ezt a terápiát kiemelten az alábbiak esetén ajánljuk.

 • Elmúlik a migrén
 • Kimerültség esetén
 • Izom letapadásokra
 • Hólyagbántalmakra
 • Depresszió kezelésére
 • Reumatikus panaszokra
 • Gyulladások csökkentésére
 • Ízületi problémák kezelésére
 • Fájdalomcsillapító hatása van
 • Nyak- váll- és hátfájdalmak esetén
 • Vérnyomási rendellenességek esetén
 • Légúti problémákra, krónikus náthára
 • Frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre
 • A test energiaáramlásának harmonizálására
 • Krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek

A méz önmagában is nagyon értékes gyógyító erővel rendelkezik. A cukor, enzim, vitamin és ásványi anyag tartalma, csak fokozza ezt. Jótékony hatása vitathatatlan. Már az első kezelés után.


A kezelés menete

Csokoládés bőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet. Az Ön által kiválasztott mézes masszázsterápia speciális fogásokkal történik. Ön választhat a Kleopátra mézes joghurtos masszázs és a Tibeti masszázsterápia között. Ajándék a teljes ellazulásért, és a tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia.

A mézes masszázs technikája

A masszázs során alkalmazott technológia teljes mértékben eltér a többi, hagyományosnak tekinthető masszázsformától. A mézes masszázs alkalmával a masszőr teljesen más technikát alkalmaz, mint azt a hagyományosabbnak tekinthető masszázsok esetében megszoktuk. Kevesebb a gyúró, simító mozdulat. Ennek a masszázsnak a lényege egy speciális vákuumhatás elérése, melyet úgy idéznek elő, hogy a mézzel lekent felületre a masszőr erősen rányomja a tenyerét, majd a kezeit megemelve a vákuumhatás miatt szinte elemeli a bőrt. Ennek a mozdulatnak az ismételgetésével megnövekszik a véráramlás, vérbőség alakul ki, a pórusok kitágulnak, és a méz értékes hatóanyagai így sokkal mélyebbre képesek behatolni a rétegekbe. A méz hatóanyagai feloldják a méreganyagokat, a vákuumhatás pedig segíti azok eltávozását. Nem csoda hát, hogy ennek a masszázsfajtának rendkívül intenzív méregtelenítő hatása van. A kezelés során a méz színe teljesen megváltozik, melyet aztán letörölnek, és kezdődik elölről a méregtelenítő, kellemes, meleg, ellazulást nyújtó folyamat, egy újabb adag mézzel.

A mézes masszázs ereje az intenzív méregtelenítésben rejlik.

A mézes masszázs elsődleges szerepe tehát a nagyon intenzív méregtelenítésben van, azonban a monoton mozdulatok a feszültséget is remekül oldják. A merev izmok ellazulnak. A mézes masszázs az egész test felületen alkalmazható. Hatása rendkívüli módon fiatalítja a bőrt. Méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzák a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását. Igazi kényeztetés a bőrnek, valódi segítség a méreganyagokkal teli sejteknek, hogy megszabaduljanak az értéktelen salakanyagoktól. Ráadásul a mézben rejlő hatóanyagok segítenek feszessé, simává és rugalmassá tenni a bőrt. A test kontúrjai karakteresebbé válnak. Az egész bőrfelület, melyen a masszázst végzik, szinte megfiatalodik.


LUXUST ÉS KÉNYELMET KÉPVISELÜNK


Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján bármelyik napra, napszakra történhet.

Személyre szabott egyedi időpontokért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.


ÁRAK

45 perc - 14.000 forint. 60 perc - 16.000 forint. 90 perc - 20.000 forint

Kedvezményeinkről érdeklődjön! Hívjon, írjon nekünk! Mindenkit szeretettel várunk!

Készítsd el weboldaladat ingyen!